Ομάδα Ενδυνάμωσης Εκπαιδευτικών

ΟΜΑΔΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

“Αναζητώντας το όραμα που μας έφερε στην εκπαίδευση”

Η ΧΕΝ, στο πλαίσιο του προγράμματος που παρέχει υποστήριξη στους εκπαιδευτικούς τα τελευταία 5 χρόνια μέσα από την υλοποίηση βιωματικών εργαστηρίων, διοργανώνει, σε συνεργασία με το Γραφείο Αγωγής Υγείας της Δυτικής Θεσσαλονίκης και την Υπεύθυνη Γραφείου Αγωγής Υγείας Β’ θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, Χριστίνα Χρηστίδου, μιαν Ομάδα Ενδυνάμωσης Εκπαιδευτικών.

Σ’ αυτή την ομάδα, μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, οι εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με άλλους που μοιράζονται παρόμοια συναισθήματα και εμπειρίες, να “δώσουν χώρο” στη δυσκολία τους και να ακούσουν με ενσυναίσθηση τον εαυτό τους και τους άλλους, με στόχο να ξαναβρούν τη δύναμή τους και να ξανασυνδεθούν με το όραμα που τους έφερε κάποτε στην εκπαίδευση.

Η ομάδα θα συναντιέται μία Τετάρτη τον μήνα, από τις 18:00 έως τις 19:30, στα γραφεία της ΧΕΝ Θεσσαλονίκης Μητροπόλεως 18, 2ος ορ.

 

Οι ημερομηνίες των συναντήσεων είναι:

11 Δεκεμβρίου 2019

15 Ιανουαρίου 2020

12 Φεβρουαρίου 2020

11 Μαρτίου 2020

8 Απριλίου 2020

6 Μαΐου 2020

 

Συντονίστριες της ομάδας:


Βίκυ Σεληγκούνα, Κοινωνική Κλινική Ψυχολόγος, Προσωποκεντρική Σύμβουλος, Θεραπεύτρια Ζευγαριών, Υπεύθυνη Γρ. Κοινωνικής Υπηρεσίας ΧΕΝ Θεσσαλονίκης


Κάλλια Φόρογλου, Κλινική Ψυχολόγος, Ψυχολόγος Ειδικής Αγωγής, Προσωποκεντρική Σύμβουλος, Εθελόντρια ΧΕΝ, Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Κοινωνικής Υπηρεσίας της ΧΕΝ Θεσσαλονίκης