ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΜΕΤΣΟΒΟ

ΧΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ
ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΜΕΤΣΟΒΟ
ΠΕΜΠΤΗ 22-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ ΤΗΣ Χ.Ε.Ν. ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

1η ημέρα : αναχώρηση από το πάρκο Γαλανού ( για την ακριβή ώρα θα ενημερωθείτε) για Ιωάννινα, άφιξη και κατευθείαν ξενάγηση στο Κάστρο των Ιωαννίνων (Ασλάν πασά τζαμί / Δημοτικό Εθνογραφικό Μουσείο), (Σουφαρί Σεράι), (Φετιχέ Τζαμί), (είσοδος Εβραϊκής Συναγωγής?). Μετά την ξενάγηση τακτοποίηση στο ξενοδοχείο (Grand Serai), που βρίσκεται στο κέντρο της πόλη. Ελεύθερες για φαγητό και βόλτα. Το βράδυ μέσα στο ξενοδοχείο θα κόψουμε τη βασιλόπιττα μας, με φαγητό και χορό.

2η ημέρα : αναχώρηση για το χωριό Ελληνικό, περίπου 20 χλμ. από τα Ιωάννινα, όπου θα επισκεφθούμε και θα ξεναγηθούμε στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Παπαγιάννη και την Μονή της Παναγιάς Τσούκας. Μετά από ένα καφεδάκι αναχωρούμε για το Μέτσοβο, όπου θα επισκεφθούμε την Πινακοθήκη του Ιδρύματος Ε. Αβέρωφ με έργα κυρίως μεγάλων Ελλήνων ζωγράφων. Φαγητό και καφεδάκι και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.

Τιμή κατ΄ άτομο δίκλινου : 100€ (στη τιμή συμπεριλαμβάνεται το βραδινό φαγητό στη κοπή της βασιλόπιττας). διαφορά μονόκλινου : 30€ / άτομο.