Εκδηλώσεις για τη Βία κατά των Γυναικών

Women Violence2 final 25.11Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΧΕΝ Θεσσαλονίκης με χαρά αποδέχτηκε δύο τιμητικές προσκλήσεις τόσο από τον Δήμο Θεσσαλονίκης όσο και από την Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Κιλκίς για συμμετοχή της σε εκδηλώσεις τους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών.

 

α) Στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το επιστημονικό προσωπικό του ξενώνα κακοποιημένων γυναικών του δήμου, τη ΧΕΝ θα εκπροσωπήσει η κα Βίκυ Σεληγκούνα, Ψυχολόγος MSc και Υπεύθυνη του Γραφείου της Κοινωνικής Υπηρεσίας, η οποία θα περιγράψει το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών και θα παρουσιάσει τις υπηρεσίες που προσφέρει η Κοινωνική Υπηρεσία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 και τις ώρες 19.00-21.00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Αιθουσα Αιμίλιος Ριάδης).

 

β) Στην εκδήλωση που διοργανώνει η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Κιλκίς θα παραβρεθεί η κα Κάλλια Φόρογλου, Ψυχολόγος και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Κοινωνικής Υπηρεσίας της ΧΕΝ και  θα παρουσιάσει το έργο της οργάνωσης στην τοπική κοινότητα.

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 και τις ώρες 18.30 – 20.30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. ΑΦΙΣΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ